ZASLAĐIVAČI

HUXOL ZASLAĐIVAČI

Zaslađivači predstavljaju grupu proizvoda koji se sve više upotrebljavaju kao efikasna zamena za šećer. Manjim unosom šećera lakše održavamo željenu težinu, tj. lakše i brže gubimo neželjene kilograme. O prednostima koje donose osobama koje boluju od dijabetesa je suvišno i govoriti.
Huxol zaslađivače, kao deo Milford porodice, možete naći na policama naših trgovinskih lanaca u više oblika: u tabletama, u tečnoj formi ili u prahu.
Posebno izdvajamo Huxol Stevia zaslađivač:
Stevija je jedinstvena u odnosu na sve druge zaslađivače i definitivno predstavlja ukusnu zamenu za šećer. Ovaj potpuno prirodni zaslađivač pojačava nivo slatkoće hrane i pića bez dodatnih kalorija, pa je ta svojstva u našoj sredini čine jedinstvenom biljkom. Iako je već godinama dostupna na tržištima mnogih zemalja, nedavni bum ekološke proizvodnje dodatno je nadahnuo potrošače u potrazi za proizvodima na bazi stevije.
Nekoliko bitnih činjenica o primeni stevije:
  • 100% prirodna
  • Bez kalorija
  • Bez ugljenih hidrata
  • Nema glikemijski indeks
  • Ukus potpuno čistog šećera
  • Pogodna za dijabetičare.
U našoj ponudi možete naći novo pakovanje od 120 tabletica (umesto ranijeg pakovanja od 100 komada) po nepromenjenoj ceni, kao i pakovanje od 75gr u prahu, koje je idealno za kolače i druge poslastice.
Pored Stevie, u ponudi imamo i Huxol Original zaslađivač, na bazi ciklamata i saharina, u pakovanjima od 300, 650 i 1200 tableta, kao i tečni Huxol, sada u novom pakovanju od 300ml, po staroj ceni (za 200ml)